В метро Києва між станціями метро "Либідська" та "Деміївська" триває тестова обкатка поїздів, - КМДА

В метро Києва між станціями метро

У Києві на перегоні між станціями метро "Либідська" та "Деміївська" триває тестова обкатка поїздів, пусконалагоджувальні роботи, а також тестування всіх систем безпеки руху. Про це повідомила Київська міськаї державна адміністрація.

Фахівці тестують системи безпеки руху поїздів, перевіряють ширину, просадку та кут нахилу колійного полотна та наглядають за конструкцією тунелю.

"Роботи тривають у посиленому режимі, аби найближчим часом "синя" лінія метрополітену відновила повноцінний рух між усіма станціями", - додали у КМВА.

Під час руху обкаточних поїздів перевіряють ширину, просадку та кут нахилу колійного полотна.

Паралельно спеціалісти проводять заміри та ведуть цілодобовий нагляд і спостереження за конструкцією тунелю.

"Пусконалагоджувальні роботи, перевірка та тестування є вкрай важливими перед повноцінним відновленням руху з пасажирами, оскільки справна робота всіх систем – основа безпеки руху поїздів", - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги у Павлограді пролунали вибухи. Наразі відомо про 5 постраждалих. Також є руйнування. Про це повідомляє голова Дніпровської ОВА Сергій Лисак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, трагічний інцидент стався 5 вересня ввечері у селі Кримки Краматорського району Харківської області. Пожежна автоцистерна з трьома рятувальниками на борту підірвалася на ворожій міні.

 

Головне