В мережі з'явилися супутникові знімки арсеналу "Тихорецьк" після удару БпЛА

В мережі з'явилися супутникові знімки арсеналу

З'явилися супутникові знімки арсеналу "Тихорецьк" після удару БпЛА. Фотографії із наслідками атаки показали журналісти "Схем", інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

На фото видно пожежу на російському складі боєприпасів біля села Кам'яний у Краснодарському краї та військового аеродрому Тихорецьк.

Цей склад належить до військової частини №57229-41, що пов'язана з матеріально-технічним забезпеченням Південного військового округу рф. Також цей об’єкт також називають 719-ю базою артилерійських боєприпасів, яка стала основним місцем зберігання північнокорейських ракет.

Нагадаємо, що дрони СБУ та Сил оборони у ніч проти 18 вересня ліквідували склад з "Іскандерами", "Точками-У", КАБАми та артилерійськими снарядами у Тверській області росії.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, українські захисники  у ніч проти суботи, 21 вересня, вразили два військових арсенали ворога на території росії

 

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.