В мережі показали фото з атакованого авіаремонтного заводу у Таганрозі

В мережі показали фото з атакованого авіаремонтного заводу у Таганрозі

Аналітики з Frontelligence Insight поділились світлинами з атакованого напередодні авіабудівельного підприємства, розташованого у російському Таганрозі. Об'єкт зазнав атаки ударними-дронами, у російському Міноборони скаржились на наліт понад 40 БпЛА. 

Під ударом опинився "Таганрозький авіаційний науково-технічний комплекс імені Г. М. Берієва", на потужностях якого ремонтуються та модернізуються літаки Ту-95, Іл-76 та борт далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50.

За попередніми даними, влучання було по цеху остаточного складання, де російські фахівці проводили ремонт А-50. Однак, наразі невідомо, чи знаходився цей літак на заводі у момент атаки..

На супутникових знімках від 29 лютого, можна було роздивитися А-50, який був припаркований біля ангара.

Нагадаємо, 23 лютого командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук підтвердив ліквідацію вже другого російського літака А-50. За даними ГУР МО, разом з бортом загинув і весь його екіпаж. З дня його ліквідації активність А-50 біля України не фіксувалась, замість втрачених "очей" окупанти активно запускають розвідувальні дрони, серед яких іранський БпЛА Mohajer-6.


 
 

 

Головне