В Маріуполі зафіксували велике перекидання окупантів на фронт

В Маріуполі зафіксували велике перекидання окупантів на фронт

Через окупований Маріуполь 13 жовтня пройшли дві колони російських вантажівок з живою силою, техніка рухалася у напрямку Времівського виступу. Про це повідомив радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"Знову понад 20 вантажівок організованими двома колонами маршрутом росія - Новоазовськ - Маріуполь - Нікольск - Розівсько-Пологівська агломерація або Времівський напрямок", - розповів він.

Особливістю була відсутні тактичних маркувань на вантажівках, це може свідчити про підготовку нової наступальної операції, місце проведення якої росіяни ще не визначили.

Українські військові та розвідка уважно стежать за пересуваннями російських сил для своєчасного реагування на потенційні загрози.

"Можете тепер побачити на власні очі відсутність тактичних маркувань на вантажівках, що доводить про підготовку нової наступальної операції, місце якої росіяни не визначили досі. Це буде залежати від готовності наших Сил Оборони", - додав Андрющенко.

Нагадаємо, в окупованому Маріуполі виявлено корупцію та обман, пов'яваний з "відновленням" зруйнованих будинків.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на українсько-російському фронті протягом бойової доби 13 жовтня зафіксовано 161 бойове зіткнення. Найактивніше ворог наступав на Курахівському напрямку.

Головне