В Маріуполі росіяни змінюють позиції та перекидають ППО у Крим, - АТЕШ

В Маріуполі росіяни змінюють позиції та перекидають ППО у Крим, - АТЕШ

Партизани зафіксували переміщення позицій окупантів у захопленому Маріуполі, а також перекидання систем ППО до тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляє рух опору "АТЕШ".

Після успішних ударів у Донецьку та Луганську, партизани відмічають активну передислокацію російських військових.

"Як повідомив наш агент, з-поміж військовослужбовців рф, їм надійшло розпорядження заселятися в житлових кварталах для заощадження техніки та особового складу", - йдеться у дописі.

Також, за наявною інформацією, до Криму перекинуто установки, які раніше забезпечували захист повітряного простору Маріуполя.

В АТЕШ закликали жителів Донецька та Луганська передавати їм усю відому інформацію.

Відповідну інформацію напередодні підтвердив голова Запорізької ОВА Іван Федоров. За йогт словами, російське окупаційне військо активізувало свої дії на цьому напрямку. Ворог значно збільшив інтенсивність обстрілів області, а здійснює передислокацію військової техніки з тимчасово захопленого Маріуполя в бік Запоріжжя.

Нагадаємо, у захопленому ворогом Маріуполі відзначається зростання проукраїнських настроїв серед жителів. Як розповів радник маріупольського міського голови Петра Андрющенка, ці зміни безпосередньо пов'язані з надзвичайно тяжкими умовами життя, які склалися в місті під російським "керівництвом".

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в Україні ліквідували мережу шахрайських кол-центрів, які ошукали іноземних громадян на майже $1 млн.

Головне