В Маріуполі росіяни "посвятили" дітей у так званих "орлят"

В Маріуполі росіяни

Російські окупаційні війська у тимчасово окупованому Маріуполі "посвятили" дітей середніх шкіл у так званих "орлят". Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Це обов’язкова “процедура” покликана не лише позбавити дітей національної самобутності, а й сформувати з них слухняних посіпак, які підтримуватимуть ідеологію та політику кремля, побудовану на ненависті та зневазі до своєї Батьківщини та будь-яких людських цінностей", - йдеться в повідомленні.

У ЦНС додали, що освіта на ТОТ України спрямована не на здобуття знань, а на русифікацію учнів. 

"Діти змушені піднімати прапор росії та виконувати гімн цієї терористичної країни. Також у всіх навчальних закладах окупанти розмістили матеріали про російських бойовиків, які брали участь у знищенні Маріуполя, і назвати цей стенд "наші герої", - наголосили в спротиві.

Нагадаємо, що армія рф у школі в Хрустальному, що на тимчасово окупованій Луганщині відкрила клас з посиленою військовою підготовкою для дітей.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на тимчасово окупованій Донеччині окупаційні адміністрації продовжують систематично не виплачувати стипендії вихованцям фейкових навчальних закладів.

Головне