В Кривому Розі після візиту до стоматолога помер 14-річний хлопчик

В Кривому Розі після візиту до стоматолога помер 14-річний хлопчик

У Кривому Розі після відвідування стоматологічного кабінету за невідомих причин помер 14-річний хлопчик. 

Підлітку видалили зуб, а через кілька годин його госпіталізували. Як повідомляють ЗМІ, декілька днів тому підлітку вирвали зуб, і через деякий час йому стало гірше, а потім хлопець впав у кому.

За інформацією "Суспільного", правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 140 КК України – лікарю може загрожувати до трьох років увʼязнення. Причину смерті підлітка визначить експертиза.

"Допомога надана в повному обсязі відповідно до наших нормативних документів. Лікар зобов'язаний був надати цю медичну допомогу і після надання медичної допомоги цей пацієнт був відпущений додому. З ним присутні були його родичі. І потім, через якийсь час цей пацієнт у зв'язку з погіршенням стану був госпіталізований", – повідомила директорка лікарні Олена.

Нагадаємо, на Рівненщині, під час візиту до приватної стоматологічної клініки померла 50-річна жінка. Про це повідомила поліція Рівненської області.

Поліцейські з’ясували, що жителька села Здовбиця лікувала зуби з використанням седації. Після введення препаратів у неї зупинилося дихання: медики намагалися провести реанімаційні заходи, утім вони не дали результату. На жаль, жінка померла просто у стоматкабінеті.

Як писали "Ми-Україна" раніше, суд у Пекіні виніс австралійському письменнику Яну Хенцзюню умовний смертний вирок за звинуваченням у шпигунстві. Про це повідомляє видання Reuters.

Через два роки покарання можуть замінити на довічне увʼязнення, якщо Хенцзюнь не скоїть злочинів під вартою.

Головне