В Києві встановили новий рекорд: розгорнули прапор завдовжки 207 метрів

В Києві встановили новий рекорд: розгорнули прапор завдовжки 207 метрів

У столиці України над Дніпром розгорнули найбільший прапор України завдовжки 207 метрів. Про це повідомили в Київській міській раді. 

Відомо, що рекорд зафіксували представники Національного реєстру рекордів.

"Рекорд відбувся під час спортивно-психологічного та реабілітаційного заходу “Герою, ти нам потрібен не тільки на полі бою”, який присвятили підтримці ветеранів російсько-української та учасників Революції Гідності", - йдеться в повідомленні.

Директорка Департаменту суспільних комунікацій КМДА Мирослава Смірнова наголосила, що це символ сили духу та незламності народу. 

"Такі ініціативи сприяють національному єднанню та підтримці національної гордості. Цей новий рекорд, безсумнівно, запам'ятається як один з визначних моментів для міста", – зазначила вона.

Нагадаємо, що спортсмен із Рівного Богдан Гольонко здобув перемогу на чемпіонаті України WPA з пауерліфтингу, встановивши при цьому світовий рекорд серед професіоналів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, житомирянин Дмитро Косатий встановив новий рекорд України, виконавши 1580 віджимань на брусах за одну годину. Представники офіційно вручили йому Диплом про рекорд України.

Головне