В Херсоні чоловік кинув гранату на майданчик - є загиблий та поранені

В Херсоні чоловік кинув гранату на майданчик - є загиблий та поранені

У Херсоні ввечері 31 липня чоловік кинув гранату біля магазина, одна людина загинула, ще п’ятеро зазнали поранень. Про це повідомила Національна поліція України.

Інцидент стався в мікрорайоні "Північний" на майданчику біля магазину в той час, коли там відпочивали люди. Правоохоронці встановили, що гранату кинув невідомий чоловік, з яким у місцевих мешканців стався конфлікт.

У результаті вибуху загинув 69-річний пенсіонер. Також п’ятеро чоловіків віком від 32 до 41 року отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Зловмисник з місця події втік, але його вдалося затримати за місцем проживання. Ним виявився 48-річний місцевий мешканець.

Нагадаємо, російські спецслужби застосовували дрони-розвідники для розповсюдження дезінформації через SMS та Telegram під час наступу на Харківщину.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти атакували Донеччину, внаслідок чого загинув один чоловік і ще п'ятеро отримали поранення, включаючи двох дітей. Розпочато розслідування воєнних злочинів за фактом цих атак.

 

Головне