В Харкові відомо вже про 33 поранених - Терехов

В Харкові відомо вже про 33 поранених - Терехов

У Харкові внаслідок російського ракетного удару постраждав багатоповерховий житловий будинок. За останніми даними, кількість поранених сягнула 33 осіб. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

За словами мера, ворожа ракета влучила у 10-й поверх будівлі, спричинивши масштабну пожежу, яка охопила чотири поверхи - з дев'ятого по дванадцятий. На місці трагедії триває рятувальна операція та гасіння вогню. Всі відповідні служби працюють над ліквідацією наслідків атаки.

Голова Офісу Президента Андрій Єрмак опублікував відео, яке демонструє руйнівні наслідки ворожого удару по Харкову. Ситуація залишається напруженою, а кількість постраждалих може зрости.

Нагадаємо, російські окупаційні війська поцілили у житлову багатоповерхівку у місті Харків, в результаті постраждали 25 людей, серед них троє дітей. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські військові за тиждень ліквідували 8540 окупантів та знищили 1404 одиниці озброєння й військової техніки росіян. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк.

Головне