В кафе під Києвом сталася стрілянина - поранений поліцейський

В кафе під Києвом сталася стрілянина - поранений поліцейський

Поблизу одного із столичних кафе відбулася стрілянина, поранення отримав поліцейський поза службою. Про це повідомили у Нацполіції.

34-річний правоохоронець, який перебував поза службою, отримав поранення в селі Софіївська Борщагівка. Поліцейські, які прибули на місце, встановили обставини події.

"Попередньо, між відпочиваючими у закладі жінками виник конфлікт. Чоловіки, які були разом з ними, втрутились суперечку, в результаті чого один з учасників події тричі вистрілив в опонента. Попередньо, з спецзасобу травматичної дії", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Він знаходився на місці події. Зброю вилучили. Наразі встановлюються деталі події і вирішується питання про надання правової кваліфікації.

Нагадаємо, окупаційна армія рф 12 жотня завдала кілька ударів по Покровській громаді, пошкодивши заклади освіти та житлові будинки. Троє людей отримали поранення, але відмовилися від госпіталізації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, сили ППО збили 31 російський ударний безпілотник над Україною, також 36 дронів втратили локаційно у різних регіонах. 

Головне