В Кабміні тривають дискусії стосовно оптимізації складу уряду та міністерств, - Стефанішина

В Кабміні тривають дискусії стосовно оптимізації складу уряду та міністерств, - Стефанішина

У Кабінеті міністрів тривають дискусії щодо оптимізації складу уряду та міністерств. Про це заявила віцепрем'єр-міністерка із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

"Однозначно в уряді тривають дискусії стосовно оптимізації складу уряду, оптимізації Міністерств. На даний момент мова не йде про якісь конкретні посади, на які я претендую або би претендувала - ні Міністерство юстиції, ні будь-яке інше міністерство. Тобто наша задача була в першу чергу відкрити переговори, провести успішний саміт НАТО. Жодних питань кадрових не обговорювалося, так само, як і сказав президент, на це просто власне не було часу", - прокоментувала Стефанішина інформацію щодо того, що вона нібито може очолити Мін'юст.

Водночас віцепрем'єр-міністерка додала, що у майбутньому однозначно планується її підсилення.

"Звичайно, періодично будете бачити певні рішення, які стосуються оптимізації складу уряду і підписелення моє однозначно планується", - резюмувала Стефанішина.

Як повідомляли "Ми-Україна", постійна представниця України при міжнародних організаціях у Відні Еміне Джапарова подала заяву про звільнення з Міністерства закордонних справ.

Головне