В Ізраїлі вантажівка в’їхала в зупинку: постраждало понад 20 людей

В Ізраїлі вантажівка в’їхала в зупинку: постраждало понад 20 людей

В Ізраїлі на півночі Тель-Авіва у неділю, 27 жовтня, вантажівка в'їхала в автобусну зупинку, в результаті постраждали десятки людей, інформує Times of Israel.

Відомо, що аварія сталася в районі Глілот поблизу Герцлії, де розташована штаб-квартира Моссаду, а також кілька розвідувальних підрозділів ЦАХАЛу, в тому числі підрозділ радіоелектронної розвідки Unit 8200.

За словами правоохоронців, постраждали 24 людини. До медичного закладу госпіталізували 16 осіб.

У поліції підозрюють, що таран вантажівки в районі Глілота був терористичною атакою. Наразі встановлюються обставини трагедії.

"Вантажівка під’їхала, коли автобус висаджував пасажирів, і протаранила автобусну зупинку, зачепивши припаркований автобус і людей, що стояли на вулиці. Водій був застрелений озброєними цивільними особами, які стали свідками наїзду", - пише Yedioth ahronoth.

Нагадаємо, що у Покровському районі Донецької області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного таксі та вантажівки, в результаті водій маршрутки загинув.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Туреччині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса, в результаті загинуло семеро людей, ще 33 людини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Головне