В Ізраїлі стався теракт на автовокзалі: є загиблий, багато поранених (відео)

В Ізраїлі стався теракт на автовокзалі: є загиблий, багато поранених (відео)

В Ізраїлі стався теракт у місті Беер-Шева. Невідомі атакували людей, внаслідок чого загинула одна людина ще десять отримали поранення, включно з поліцейським.

Про це пишуть ізраїльські ЗМІ.

Служба швидкої допомоги Magen David Adom повідомила, що восьмеро постраждалих були доставлені до лікарні Сорока в Беер-Шеві. Один із них перебував у важкому стані, четверо - у середньому, ще троє - з легкими пораненнями.

На жаль, одна людина померла від отриманих травм. За попередніми даними, загиблою виявилась 20-річна ізраїльська прикордонниця.

Терориста, який здійснив атаку, було ліквідовано.

Ізраїльські ЗМІ повідомляють, що терориста звати Ахмед Саїд Акабі. Він може бути родичем іншого терориста, який вчинив схожий напад у цьому ж місті у 2015 році. За їх даними, підозрюваному було 29 років, він є родом із бедуїнського села Хура, але має ізраїльське громадянство.

Після теракту ізраїльський міністр транспорту Мірі Регев заявила, що сім'ї терористів мають бути депортовані: "Настав час для стримуючого покарання, яке запобігатиме нападу на територію Ізраїлю".

На відео - момент теракту. Обережно, чутливі кадри!

Нагадаємо, терористичне угруповання ХАМАС, яке підтримується Іраном, взяло на себе відповідальність за теракт у Тель-Авіві 1 жовтня. Нападників було ліквідовано ізраїльською поліцією. Один із терористів мав при собі автомат, інший був озброєний ножем.

Внаслідок атаки терористів загинули семеро осіб у віці від 24 до 42 років. Серед постраждалих є громадянка України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Китай здійснив хакерську атаку на судові системи прослуховування в США.

Головне