В Ізраїлі чоловік на мотоциклі влаштував різанину, є постраждалі

В Ізраїлі чоловік на мотоциклі влаштував різанину, є постраждалі

В Ізраїлі у середу, 9 жовтня, невідомий чоловік на мотоциклі влаштував різанину, в результаті постраждали шестеро людей. Про це пише Times of Israel.

Відомо, що інцидет стався у місті Хадера. Інцидент розслідують як теракт.

У службі швидкої допомоги Magen David Adom поінформували, що внаслідок п’ятеро людей зазнали поранень середнього та тяжкого ступеню.

Співробітники медичного закладу надали допомогу п’ятьом чоловікам із колото-різаними пораненнямита доставили їх до міського медичного центру Гіллель Яффе.

Потім з’явилась інформація про ще одного пораненого.

"Шестеро людей зазнали поранень: двоє перебувають у критичному стані, троє – у важкому стані та ще один – середньої тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що напад був скоєний у чотирьох різних місцях громадянином Ізраїлю із сусіднього арабського міста Умм-ель-Фахм.

Нагадаємо, що в Ізраїлі стався теракт у місті Беер-Шева. Невідомі атакували людей, внаслідок чого загинула одна людина ще десять отримали поранення, включно з поліцейським.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Пакистані підірвалась колона автомобілів китайської компанії Port Qasim Electric Power Company Limited. Вибух прогримів напередодні ввечері поблизу міжнародного аеропорту Карачі.

Головне