В Ізюмі власниця салону краси "втемну" випитувала у своїх клієнтів дані для фсб рф

В Ізюмі власниця салону краси

Служба безпеки України викрила та затримала зрадницю на Харківщині, яка збирала дані для фсб рф. Про це інформує пресцентр СБУ.

"Служба безпеки викрила ще одну ворожу поплічницю у результаті стабілізаційних заходів у звільненій частині Харківщини. Зловмисниця збирала для фсб розвіддані про місця базування та переміщення Сил оборони в районі деокупованого Ізюма", - йдеться у повідомленні.

За даними СБУ, зрадниця збирала для ворожа переважно дані про рух військових ешелонів з бронетехнікою та важкою артилерією ЗСУ на передову. Як встановили співробітники Служби безпеки, жінка мала свій салон краси в Ізюмі та "втемну" збирала дані серед своїх клієнтів під час надання послуг. Всю отриману інформацію зрадниця передавала ворогу через "зв’язкову" в рф. Нею виявилася ще одна зрадниця, яка після окупація Ізюма погодилася працювати з росіянами, а після звільнення міста ЗСУ - втекла до Бєлгорода.

СБУ затримала інформаторку агресора, їй оголосили підозру за ч. 2 ст. 114-2 Кримінального кодексу України (несанкціоноване поширення інформації про переміщення, рух та розташування підрозділів ЗСУ).

Жінка перебуває під вартою, їй загрожує до 8 років за ґратами.

Як повідомляли "Ми-Україна", Служба безпеки затримала російського агента, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя.

Головне