В Івано-Франківську сталася стрілянина: поранено людину

В Івано-Франківську сталася стрілянина: поранено людину

В Івано-Франківську в понеділок, 26 червня, сталась стрілянина, чоловік поранив людину. Наразі його розшукують правоохоронці.

Про це повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області на сторінці у Facebook. За інформацією поліції, о 17:20 на лінію "102" надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Симоненка.

За попередньою інформацією, невідомий чоловік здійснив постріл через вікно. Внаслідок цього поранення дістав відвідувач спортивного клубу. Його доставлено до лікарні.

На місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти. На пошуки підозрюваного задіяні всі оперативні служби та наряди поліції.

Нагадаємо, в Одесі сталася стрілянина у четвер, 1 червня, внаслідок якої загинула одна людина. За даними правоохоронців, крім загиблого, ще двоє людей отримали поранення. Постраждалих доставили у медзаклад.

Наразі на місці події працюють поліцейські на чолі з керівництвом слідчого управління ГУ НП в Одеській області.

В Одесі зросла кількість жертв стрілянини, яка трапилася вдень 1 червня. У правоохоронних органах зазначили, що на місці стрілянини загинула жінка. Згодом у катері швидкої допомоги помер 30-річний чоловік. Інформація про стрілянину надійшла у поліцію Київського району Одеси близько 15:00. За попередніми даними, причиною стрілянини став конфлікт між родичами, які перебували в двох автомобілях.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Рені Одеської області працівник територіального центру комплектування та соціальної підтримки почав стріляти, коли вручав повістку одному з чоловіків на місцевому ринку. Між двома представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) й місцевим мешканцем під час вручення йому повістки виник конфлікт.

Головне