В Івано-Франківській області натовп жінок напали на авто жінки з дитиною

В Івано-Франківській області натовп жінок напали на авто жінки з дитиною

В Івано-Франківській області натовп жінок, які шукали "наводчицю з ТЦК" напали на автомобіль жінки з дитиною. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Відомо, що жителі села Космач перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби.

"У селі Космач Івано-Франківської області мешканці отримали неправдиву інформацію з локальних груп у соцмережах про "навідницю з ТЦК". Близько сотні людей, серед яких більшість жінки, перекрили місцеву дорогу та не пропускали авто", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок сутичок постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були госпіталізовані до місцевої лікарні.

"Розлючені жінки з натовпу почали трощити машину, намагалися вирвати ключі та тягли жінку за волосся. Також вони вдарили дитину битою через вікно", - розповіли правоохоронці.

Співробітники поліції очікують на результати експертиз від медиків, після чого буде вирішене питання щодо надання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, що почали поширюватись відео, на якому нібито у заступника начальника головного управління Нацполіції Дніпропетровщини Володимира Богоноса стався конфлікт з одним зі спецпризначенців

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України викрила посадовця Верховного суду, який виправдовував напад росії на Україну та сподівався на окупацію нашої держави.

Головне