В Італії розкритикували ідею розміщення військ НАТО в Україні та заявили, що це "зітре шлях до дипломатії"

В Італії розкритикували ідею розміщення військ НАТО в Україні та заявили, що це

Ведення військ НАТО в Україну означатиме "крок до односторонньої ескалації, яка зітре шлях до дипломатії". Про це повідомив міністр оборони Італії Гвідо Крозетто.

"Франція і Польща можуть говорити від себе, а не від імені НАТО, яке від початку формально і добровільно залишалося поза війною в Україні. Ввести війська до Києва означає зробити крок до односторонньої ескалації, яка зітре шлях до дипломатії. Немає сенсу наводити такий аргумент зараз після двох років війни", - заявив Крозетто.

Міністр оборони Італії Гвідо Крозетто наголосив, що Франції і Польщі слід робити персональні заяви, а не від імені всього Альянсу. Крозетто також переконаний, що постачання зброї від Заходу Україні відбуваються повільно.

"Ввести війська до Києва означає зробити крок до односторонньої ескалації, яка зітре шлях до дипломатії. Немає сенсу наводити такий аргумент зараз після двох років війни", - сказав міністр.

Нагадаємо, фермери в Австралії терміново знищують мільйони виноградних лоз через надвиробництво, яке призвело до обвалу цін на виноград. До цього додалось і глобальне падіння споживання вина, що загрожує засобам існування виробників та виноробів, пише CNN.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський звернувся до Папи Римського Франциска після його заяви  щодо переговорів у війні рф проти України. Про це повідомив глава МЗС Польщі.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.