В Італії пропонують гранти до €30 тис за переїзд до Токсану

В Італії пропонують гранти до €30 тис за переїзд до Токсану

Тосканська влада в Італії запустила програму, яка надає гранти для ремонту будинків у маленьких містах регіону, сприяючи повторному заселенню і соціально-економічному відродженню.

Про це повідомляє Business Insider.

Ініціативу під назвою “Резиденція в горах”, націлена на відновлення і збереження маленьких міст і сіл у регіоні. Програма включає фонд у розмірі 2800000 євро, призначений для надання фінансової підтримки громадянам, які обирають переїзд до одного з 76 міст Тоскани з населенням менше 5000 осіб.

Гранти програми становлять від 10 до 30 тисяч євро і призначені для витрат на ремонт житла. Ця ініціатива спрямована на боротьбу з маргіналізацією сільських територій та сприяє соціально-економічному відродженню регіону. 

Програма відкрита для італійців, резидентів ЄС та інших осіб з дозволом на довгострокове проживання. Кандидати які підходять за вимогами, повинні оформити на себе нерухомість Тоскани основним домом. 

Термін прийому заявок завершується 27 липня.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у матчі 1/8 фіналу чемпіонату Європи 29 червня на Олімпійському стадіоні Берліна відбулася несподівана розв'язка: збірна Швейцарії перемогла діючих чемпіонів Європи - команду Італії.

Головне