В Італії понад 100 авто потрапило в ДТП: є загиблі, багато постраждалих

В Італії понад 100 авто потрапило в ДТП: є загиблі, багато постраждалих

В Італії у понеділок зранку, 5 лютого, сталася масштабна ДТП за участі понад 100 автомобілів. Причиною аварії став сильний туман.

За даними ANSA, відомо про трьох загиблих.

Загалом у ДТП нарахували сотню автомобілів.

"Кількість постраждалих унаслідок великого зіткнення через туман на A22 сьогодні вранці, у якому було задіяно близько сотні транспортних засобів,.. зростає з кожною хвилиною", - зазначається у дописі.

Згідно з повідомленням, двоє людей загинули в результаті першого зіткнення, а водій вантажівки загинув в результаті подальшої аварії. Щонайменше 25 осіб постраждали, з них двоє отримали серйозні травми.

Нагадємо, у Березнівській громаді Рівненської області 2 лютого сталась смертельна аварія за участі мікроавтобуса та вантажного транспортного засобу. ДТП обірвала життя чотирьох осіб.

"Без батьків та матерів залишилися діти з двох родин цієї громади. В одній із сімей батьків втратило вісім неповнолітніх дітей, в іншій – п’ятеро", - розповів очільник місцевої ОВА Олександр Коваль. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, українські військові врятували прикордонника, який отримав поранення від ворожого дрона на Сватівському напрямку і не міг самостійно рухатися. Евакуація була неможлива через близькість до ворожих позицій.

Головне