В Італії наклали арешт на старовинний замок у Флоренції, який належить бізнесмену російського походження

В Італії наклали арешт на старовинний замок у Флоренції, який належить бізнесмену російського походження

Італійські фіскальні органи вдалися до рішучих дій, наклавши арешт на історичну нерухомість у Флоренції. Об'єктом уваги правоохоронців став середньовічний замок Торре дель Галло, зведений у XII столітті. Ця архітектурна пам'ятка належить Олексію Федоричеву, відомому у спортивних колах бізнесмену. Про це повідомило Corriere Fiorentino.

Федоричев, який наразі обіймає посаду президента баскетбольного клубу "Монако", раніше був власником московського футбольного клубу "Динамо". Арешт замку став несподіваним поворотом у діяльності підприємця на території Італії.

За матеріалами НАБУ і САП в Італії накладено арешт на активи бізнесмена, який є фігурантом у справі завдання понад 60 млн доларів. США збитків ПАТ "Державна продовольча зернова корпорація".

Серед арештованого майна, яке оцінюється у майже 41 млн євро, старовинний замок у Флоренції, а також статутний капітал фірми.

Нагадаємо, росія оголосила про початок третього етапу навчань з використання тактичної ядерної зброї. Згідно з повідомленням Міністерства оборони рф, у тренуваннях візьмуть участь підрозділи центрального та південного військових округів, озброєні ракетними комплексами "Іскандер". Про це повідомило видання Associated Press.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Білопільській громаді Сумської області росіяни поранили 82-річну жінку. Про це повідомляє прокуратура Сумщини. 

Головне