В Іркутській області рф вночі горів торгово-діловий центр

В Іркутській області рф вночі горів торгово-діловий центр

В Іркутській області російської федерації, у селищі Чунському, у ніч проти середи, 28 лютого, горів торгово-діловий центр.

Про це повідомила пресслужба російського Міністерства з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі. Як зазначається, у Чунському спалахнув дах одноповерхової будівлі, після чого вогонь перекинувся на триповерховий магазин.

Площа відкритої пожежі загалом досягнула 1080 квадратних метрів. Полум'я гасили 19 фахівців МНС та сім одиниць техніки. Крім того, до гасіння був залучений і пожежний потяг. Вогонь вдалось локалізувати, після чого, через понад годину, він був ліквідований.

Нібито обійшлося без постраждалих та загиблих. Тепер на місці інциденту проводиться проливка та розбирання конструкцій, повідомили в МНС росії.

У мережі публікують відео та фото пожежі у торгово-діловому центрі в Іркутській області.

Нагадаємо, у столиці росії, Москві, вранці 15 лютого сталася пожежа в приміщенні концерт залу"Известия Hall". Вогонь розповсюдився на бар "Резиденция" та нічний клуб Lookin Rooms, обидва заклади повністю знищені.  Вдалося евакуювати частину персоналу, але було повідомлення про одну зниклу особу. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у російському місті Тольятті в Самарській області сталася масштабна пожежа в готельному комплексі "Жара". Полум'я охопило 1000 квадратних метрів. Щонайменше двоє людей постраждали і були госпіталізовані. До приїзду пожежників 12 осіб самостійно вибралися з готелю.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.