В Інгушетії розстріляли автомобіль з російськими силовиками (відео)

В Інгушетії розстріляли автомобіль з російськими силовиками (відео)

Невідомі напали на автомобіль співробітників Центру Е в республіці Інгушетія (рф). Стрілянина сталася на федеральній трасі поблизу в'їзду в місто Магас 11 жовтня.

Про це повідомляють росЗМІ.

За попередніми даними, загинули троє осіб, усі працювали в Центрі Е.

Крім того, відео з місця нападу на силовиків публікують російські Telegram-канали. 

Як повідомляють місцеві медіа, група невідомих відкрила вогонь по автомобілю зі співробітниками, а потім зникли з місця події. Наразі їх шукають.

Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко підтвердив цю інформацію та додав - причиною нападу можуть бути міжетнічні розбірки в рф.

"Це ще не розкол, але дзвіночки", - зазначив він.

В росії припускають, що напад на поліцейський автомобіль міг бути спрямований проти заступника керівника Центру "Е" в Республіці Інгушетія Адама Хамхоєва. За інформацією з російських джерел, це вже п'ята спроба замаху на його життя. Після двох попередніх він отримав поранення.

Головне управління з протидії екстремізму МВС рф, відоме як Центр Е, є окремим підрозділом в структурі МВС росії, що займається боротьбою з екстремістською діяльністю.

Центр Е є "наступником" антитерористичного підрозділу МВС рф, колишнього департаменту з боротьби з організованою злочинністю і тероризмом, також відомого як Центр Т.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Курській області (росія) в ніч проти 12 жовтня працювала протиповітряна оборона. У місті Курчатов прогримів потужний вибух.

Головне