В Індонезії риба-меч на смерть проткнула серфінгістку

В Індонезії риба-меч на смерть проткнула серфінгістку

В індонезійських водах 36-річна італійська серферка загинула від удару риби-меча. Жінка померла у лікарні.

Про це пише Independent.

Джулія Манфріні отримала смертельне поранення в груди від риби-меч ще 18 жовтня, коли займалася серфінгом на островах Ментавай - місці, відомому своїми мальовничими водами та складними хвилями.

"Навіть завдяки відважним зусиллям її партнера, персоналу місцевого курорту та лікарів Джулію не вдалося врятувати", - написав її бізнес-партнер Джеймс Колстон, з яким Манфріні співзаснувала туристичну агенцію.

Манфріні була улюбленицею серфінгістів і колишньою сноубордисткою, заснувала AWAVE Travel.

Тимчасовий керівник Агентства з ліквідації наслідків стихійних лих островів Ментавай Лахмудін Сірегар розповів, що риба-меч раптово вистрибнула та пронизала Манфріні в груди. Вона отримала рану глибиною два дюйми (п'ять сантимертів). Незважаючи на швидку госпіталізацію до клініки, вона померла незабаром після цього.

Колстон назвав інцидент "дивовижною трагедією". Він додав, що Манфріні пішла з життя, займаючись тим, що найбільше любила.

"Джулія була серцем нашої компанії, і її життєрадісність, любов до серфінгу, снігу та життя залишаться в пам’яті всіх, хто її знав", — сказав він.

Нагадаємо, у липні в Австралії серфер відбився від нападу білої акули, втративши кінцівку. Відірвану ногу серфера невдовзі викинуло на берег.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вчені з'ясували, що слухові апарати можуть відтермінувати хворобу Паркінсона.

Головне