В Індії зіткнулися два потяги - загинули 13 людей

В Індії зіткнулися два потяги - загинули 13 людей

В Індії, у штаті Андхра-Прадеш, зіткнулися два потяги. Внаслідок цього загинули 13 людей, ще близько 50 осіб дістали поранення.

Про це повідомило BBC з посиланням на місцеві ЗМІ. Як зазначається аварія сталась в неділю, 29 жовтня, на півдні країни.

Три вагони пасажирського поїзда, який їхав між Вішакхапатнамом і Паласою, зійшли з рейок. Це сталось одразу після того, як вагони збив інший поїзд. Поїзд зупинився на залізничній колії через обрив повітряного троса. Другий пасажирський потяг врізався в нього ззаду.

Наразі на місці аварії триває рятувальна операція. Сотні людей розчищають уламки.

Таким чином було скасовано 33 поїзди, а ще 22 перенаправлено. Колію планують мають розчистити до вечора понеділка, 30 жовтня.

Рідним загиблих співчуття висловив прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді. Він також побажав найскорішого одужання постраждалим.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у залізничній аварії в індійському штаті Одіша, яка сталася у червні цього року та де зіткнулися три поїзди, могли загинути 294 особи, понад тисячу – постраждали. Основною причиною аварії була помилка в електронній системі сигналізації.

Головне