В Генштабі підтвердили ураження аеродрому "Ханская" в рф

В Генштабі підтвердили ураження аеродрому

Сили оборони України вночі 10 жовтня здійснили успішну операцію по вогневому ураженню аеродрому “Ханская”.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Аеродром розташований у Республіці Адигея, що знаходиться на південному заході росії.

У повідомленні зазначили, що під удар завданий українськими оборонцями потрапив склад боєприпасів, що розташований на території військового об’єкта. В районі цілі відмічалася робота ворожої ППО та зафіксовано займання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб ЗСУ підтвердив удар по арсеналу ГРАУ на Брянщині

За попередньою інформацією, на аеродромі базувалися російські літаки Су-34 та Су-27. Наразі триває уточнення деталей щодо наслідків ураження.

“Спільна бойова робота всіх складових Сил оборони по важливих цілях збройних сил рф триватиме і далі”, - додали у Генштабі.

Завдання виконано силами і засобами Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Нагадаємо, українським захисникам вдалося уразити базу зберігання російських ударних дронів "шахед", якими окупанти кожну ніч атакують Україну. Також у Генштабі ЗСУ додали, що на момент ураження на базі зберігалися близько 400 ударних дронів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у вересні війська рф 250 разів використовували хімічні боєприпаси проти Збройних сил України.

Головне