В ГУР пояснили, чому ядерний шантаж росії більше не працює

В ГУР пояснили, чому ядерний шантаж росії більше не працює

Ядерний шантаж росії щодо вільного світу більше не працює. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"В принципі теза бомбити Вороніж з боку самих росіян, вона грає новими фарбами. Тепер є пропозиції не лише Вороніж, але і над Сибіром… Вони можуть робити дивовижні речі і переконувати один одного в тому, що це спрацює. Але насправді ядерний шантаж рашистів по відношенню до вільного світу, в тому числі і України, яка є невід'ємною складовою цього вільного світу, вже не працює. А від того, що на декілька тональностей вище буде кричати російська пропаганда, нічого не зміниться", - зазначив Юсов.

Разом з тим він висловив переконання, що після поразки рф у війні пропагандисти з рф кричатимуть про злочини російського диктатора Путіна.

"Після неминучої поразки рашиського режиму думаю, що ті самі пропагандисти будуть розповідати про жахливі злочини путінського режиму", - заявив представник ГУР МОУ.

Нагадаємо, міністр енергетики України Герман Галущенко попередив про ядерну загрозу на окупованій ЗАЕС. За його словами, росіяни можуть створити умови для ядерного інциденту навіть після відходу з окупованої Запорізької атомної електростанції.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Михайло Подоляк заявив, що не потрібно боятися рф тільки через наявність у росіян ядерної зброї.

Головне