В Естонії спалахнула масштабна пожежа на військовому полігоні

В Естонії спалахнула масштабна пожежа на військовому полігоні

В Естонії у четвер, 11 травня, спалахнула масштабна пожежа на військовому полігоні. Рятувальники не можуть її загасити, адже на території, яку охопив вогонь, є нерозірвані снаряди.

Про це заявили в Центрі тривоги, пише естонське видання ERR. Як зазначається, виклик рятувальникам надійшов об 11:54. Наразі через те, що пожежники не можуть розпочати гасіння, вони стежать, аби вогонь не вийшов за периметр території полігону. Про це розповів прес-секретар Ліунаського рятувального центру Марек Кійк.

За його словами, вогонь уже охопив 20 гектарів. Проте територія, де почалася пожежа, обмежена траншеями, що знижує ризик його поширення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Німеччині, у місті Ратінген, яке знаходиться поблизу Дюссельдорфу, у четвер, 11 травня, пролунав вибух у житловому будинку. Внаслідок цього постраждали щонайменше 12 рятувальників і поліцейських. Деякі з поранень дуже серйозні. Влада не виключає теракт.

У центрі Мілана в Італії, у четвер, 11 травня, стався потужний вибух. У результаті чотири людини постраждали. Відомо, що пожежа охопила чотири автомобілі, припарковані на вулиці, сусідню аптеку і квартири в сусідньому будинку. Припускають, що осередком займання була припаркована на розі двох вулиць вантажівка з кисневими балонами.

Крім того, у Фінляндії у четвер, 11 травня, у місті Еспоо обвалився тимчасовий міст. Внаслідок трагедії травмувалось щонайменше 27 людей, більшість з яких – діти шкільного віку.

Головне