В енергосистемі дефіцит – в Укренерго закликали економно споживати електроенергію

В енергосистемі дефіцит – в Укренерго закликали економно споживати електроенергію

В енергосистемі зафіксували дефіцит, в Укренерго закликали економно споживати електроенергію. Про це повідомили у пресслужбі.

Через похолодання споживання продовжує зростати. Максимальне споживання очікується о 21:00 – варто вимкнути потужні електроприлади в цей період.

Наразі продовжують цілодобово діяти обмеження споживання для промислових споживачів на Криворіжжі. Також ранку діють обмеження споживання на Харківщині.

Через негоду знеструмлено понад 60 населених пунктів в Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській, та Сумській, Чернігівській областях, через бойові дії – у Дніпропетровській, Донецькій, Сумській, Харківській областях. З інших причин на ранок знеструмлено 414 населених пунктів.

Нагадаємо, з 22 квітня начальником Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня став капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук. Про це повідомили в Укрінформу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, чинний президент Польщі Анджей Дуда та екслідер США Дональд Трамп перебувають у дружніх відносинах та мають багато спільних тем та питань. Про це в інтерв'ю виданню Fakt розповів сам глава польської держави. 

Головне