В Джанкої прогриміли вибухи: росіяни перекрили дорогу біля військового аеродрому

В Джанкої прогриміли вибухи: росіяни перекрили дорогу біля військового аеродрому

В тимчасово окупованому Джанкої на півночі Криму пролунали вибухи - через це біля місцевого військового аеродрому закрили автомобільні дороги. Там виникла пожежа.

Про це повідомляють росЗМІ.

Окупаційна адміністрація Криму повідомила про закриття автомобільної дороги від Джанкоя до села Побєдне через інцидент на місцевому військовому аеродромі, де відбулися серія вибухів та спалах пожежі.

За даними місцевих мешканців, наразі на військовому аеродромі та його навколишніх територіях зафіксовано шість місць загоряння, триває детонація боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Пекіні скептично оцінюють шанси росії на перемогу над Україною

Російські Telegram-канали повідомляють, що аеродром може бути атакований двома типами ракет: ракетами ATACMS та Storm Shadow.

За їх даними, на аеродромі базувалися не лише бойові вертольоти. Там раніше спостерігалися пускові установки С-300/С-400.

Довідка.

На аеродромі дислокується 39-й вертолітний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС та ППО Південного військового округу росії, що складається з трьох авіаційних ескадриль.

Нагадаємо, 15 квітня в центрі тимчасово окупованого Севастополя прогриміли вибухи. Тоді спостерігалася група з п'яти гелікоптерів, які пролетіли через Джанкойський район у напрямку Арабатської стрілки. Пізніше ще дві пари штурмовиків Су-25 пролетіли через Джанкойський район у напрямку Арабатської стрілки.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як інформував "Ми-Україна" раніше, за пів року до експлуатації допустили 344 новітні зразки озброєння.

Головне