В Дніпрі скорочують кількість електротранспорту

В Дніпрі скорочують кількість електротранспорту

В Дніпрі скорочують кількість електротранспорту та зменшать кількість вуличного освітлення через обстріли російкої федерації, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що у звʼязку з нічним масованим обстрілом обʼєктів енергетики з боку країни-терориста та потребою у скороченні енергоспоживання, на прохання обленерго 8 травня з 18:00 буде скорочено кількість електротранспорту на маршрутах міста на 30%. 

"У звʼязку з нічним масованим обстрілом обʼєктів енергетики з боку країни-терориста та потребою у скороченні енергоспоживання, на прохання обленерго 8 травня з 18:00 буде скорочено кількість електротранспорту на маршрутах міста на 30%. Також у разі віялових відключень тягових підстанцій електротранспорту можливі оперативні зміни в схемах руху або припинення руху за маршрутами. Увесь електротранспорт переведено на оперативний режим роботи", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що російські військові вночі та зранку 26 січня завдали ракетних ударів та дронами по енергетичній структурі України. Дефіцит в системі значний.

Як писали "Ми-Україна" раніше, через повномасштабну війну в Україні 2022 рік виявився найскладнішим роком для української економіки. Попередня оцінка падіння ВВП за даними Міністерства економіки складає 30,4%. 

Головне