В Дагестані відбулася серія терактів: невідомі підпалили синагогу

В Дагестані відбулася серія терактів: невідомі підпалили синагогу

В містах Дербент та Махачкала (Дагестан, рф) 23 червня відбулися терористичні акти, вчинені озброєними особами.

Про це пишуть росЗМІ.

У Дербенті невідомі з автоматичною зброєю обстріляли дві культові споруди, що призвело до загибелі одного поліцейського та поранення ще одного.

Утой же час у Махачкалі був обстріляний вуличний пост Дорожньо-патрульної служби росії, що призвело до загибелі одного поліцейського та поранення шести інших правоохоронців.

На відеозаписах, опублікованих у соцмережах з Дербенту, видно, що нападники були одягнуті в чорне і стріляли з автоматичної зброї.

ЗМІ пишуть, що в Дербенті нібито вбили священика у церкві.

"Отця Миколу у церкві в Дербенті вбили, перерізавши йому горло. Йому було 66 років, він дуже хворів. Охоронця Михайла у церкві Махачкали-1 атакували, використовуючи лише газовий пістолет. Священики зачинилися в церкві і чекають на допомогу", - йдеться у дописі.

Також повідомляють про стрілянину на кордоні росії з невизнаною Абхазією

Російські джерела повідомили, що невідомі відкрили стрілянину в районі КПП на річці Псоу. За попередньою інформацією, внаслідок стрілянини є один вбитий і один поранений.

Нагадаємо, 6 червня в Москві невідомий розстріляв чоловіка на вулиці. Після поранення у районі Філі-Давидковому потерпілий намагався втекти, але впав на узбіччі. Тоді стрілець добив його пострілами в голову. За попередніми даними, кілер використовував АКС-74У.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, жінку, яку підозрюють у знищенні могил відомих воїнів Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі", Андрія Пільщикова "Джуса" та Павла Петриченка, помістили у психіатричну лікарню.

Головне