В Бразилії заявили, що компанія X виплатила штрафи не тому банку

В Бразилії заявили, що компанія X виплатила штрафи не тому банку

Верховний суд Бразилії повідомив, що адвокати соціальної мережі X не сплатили штрафи на вказаний банківський рахунок. Через це було відкладено рішення щодо дозволу технологічній компанії відновити роботу в Бразилії. Про це повідомляє Reuters.

За даними Верховного суду Бразилії, помилки припустилися юристи, які представляють соцмережу Ілона Маска. 

Раніше компанія X подала новий запит на відновлення своїх послуг у Бразилії, стверджуючи, що сплатила всі невиплачені штрафи.

Йдеться про штрафи на загальну суму 28,6 млн реалів (5,24 млн доларів). Юристи X стверджують, що компанія все оплатила належним чином. У відповідь на запит суддя Верховного суду Александре де Мораес підтвердив необхідність сплатити повну суму, щоб почати процедуру розблокування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tesla вп'яте за рік відкликає свої Cybertruck: що не так цього разу

“Сплата штрафів, які, як стверджували юристи X, компанія сплатила правильно, є єдиною невиконаною мірою, яку вимагає суд, щоб дозволити X знову працювати в Бразилії”, - пише видання.

Нагадаємо, Telegram передає правоохоронцям контактні дані зловмисників з 2018 року.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, у Сполучених Штатах Америки оголосили про вилучення з обігу 41 домену, пов'язаного зі спецслужбами росії. Міністерство юстиції країни підозрює їх у співпраці з агентами розвідки рф та їхніми довіреними особами для комп’ютерного шахрайства.

Головне