В боях за Новомихайлівку десантники знищили понад 300 одиниць техніки рф

В боях за Новомихайлівку десантники знищили понад 300 одиниць техніки рф

На Миколаївщині десантники за шість місяців боїв у районі Новомихайлівки знищили понад 300 одиниць ворожої техніки. Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ ЗС України.

Представники 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади повідомили, що за шість місяців боїв вони знищили 314 одиниць техніки. Жорстокі бої за село із довоєнним населенням у півтори тисячі людей почались восени 2023 року.

Щоб захопити цей населений пункт, ворог зосередив на вузькій ділянці фронту відразу 10 своїх бригад і полків загальною чисельністю до 30 тисяч бійців. Противник щодня кидає в атаку танки, бойові броньовані машини та не жаліє піхоти.

"Щоб захопити цей населений пункт, ворог зосередив на вузькій ділянці фронту відразу 10 своїх бригад і полків загальною чисельністю до 30 тисяч бійців. І щодня кидає в атаку танки, бойові броньовані машини, не жаліє піхоти", — розповіли десантники.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський приїхав у Дніпро, яке минулої ночі масовано атакували російські окупанти. Глава держави провів у місті нараду, на якій обговорювалася безпекова ситуація у регіоні та захист Дніпра і усіх громад області.

Як писали "Мм-Україна" раніше, Китай надає значну підтримку російському ВПК і наразі є основним постачальником критично важливих компонентів для рф. Про це заявив державний секретар Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкен під час пресконференції.

Головне