В Берліні назвали заяви рф про "незавершену денацифікацію Німеччини" залякуванням

В Берліні назвали заяви рф про

В Берліні назвали заяви рф про "незавершену денацифікацію Німеччини" залякуванням. Про це повідомив представник МЗС ФРН Крістіан Вагнер.

"Ми не вперше чуємо подібне. Ми не піддаємося на подібні залякування. А формулювання російської сторони говорять самі за себе", - заявив представник німецького МЗС Крістіан Вагнер

А представник німецького уряду Вольфганг Бюхнер, своєю чергою, назвав такі заяви абсурдом. Таким чином в ФРН відреагували на заяви офіційної представниці МЗС РФ Марії Захарової, що перехоплені переговори німецьких офіцерів показали "незавершеність денацифікації" Німеччини.

Нагадаємо, в Албарнії в місті Кучова відкрилася перша на Західних Балканах авіабаза НАТО на базі модернізованого військового аеродрому. За даними Associated Press, колишня радянська авіабаза буде використовуватися як тренувальний майданчик і база для розміщення винищувачів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони Франції опублікувало список військової техніки, яка була відправлена в Україну від початку повномасштабного вторгнення росії до 31 грудня 2023 року.

Головне