В Бериславі окупанти з дрона скинули вибухівку на цивільного, який їхав на мопеді

В Бериславі окупанти з дрона скинули вибухівку на цивільного, який їхав на мопеді

Російський дрон скинув вибуховий пристрій на мешканця Берислава в Херсонській області. Від отриманих травм чоловік загнинув на місці.

Про це повідомив керівник Херсонської обласної адміністрації Олександр Прокудін.

Атака сталася, коли чоловік керував мопедом на вулиці. Росіяни скинули вибуховий пристрій з дрону прямо під час керування мопедом. Прокудін поділився знімком, на якому видно тіло чоловіка поруч із транспортним засобом.

За словами представника влади, постраждалий отримав травми, які були несумісні з життям, його особу ще не вдалося ідентифікувати.

Довідка.

Берислав, розташований на правому березі Каховського водосховища, став об'єктом обстрілів після окупації російськими військами 24 лютого 2022 року. Місто було звільнено 11 листопада того ж року, але продовжує страждати від обстрілів, які здійснюють російські війська з тимчасово окупованого лівобережжя Херсонщини.

Нагадаємо, 17 січня Прокудін повідомив, що окупанти били по Бериславу та Херсону.

У Бериславі троє постраждалих: у 60-річної жінки та її 62-річного чоловіка вибухові травми та поранення голови, та вибухова травма і поранення руки у 54-річного чоловіка. У Херсоні ж внаслідок ворожого обстрілу загинув мирний житель.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Мінфіні розповіли, скільки видатків з держбюджету спрямували на оборону й безпеку в 2023 році.

Головне