В Бериславі на Херсонщині через російську атаку постраждали двоє поліцейських

В Бериславі на Херсонщині через російську атаку постраждали двоє поліцейських

В Бериславі на Херсонщині через російську атаку постраждали двоє поліцейських. Про це повідомили в Нацполіції.

В Нацполіції повідомили, що минулої доби росіяни били по Херсонщині з артилерії, мінометів, РСЗВ, безпілотниками, авіабомбами та балістичною ракетою. Двоє поліцейських отримали легкі поранення в Бериславі через детонацію після атаку з двох російських безпілотників типу "FPV".

"У Херсоні в результаті обстрілів Корабельного та Дніпровського районів були пошкоджені гуртожиток навчального закладу, приміщення медичної установи, багатоповерховий та два приватні будинки, будівля ресторану, три цивільні транспортні засоби та службовий автомобіль поліції, газопровід низького тиску. Також легкі травми отримала 81-річна жінка", - додали правоохоронці.

Нагадаємо, внаслідок удару балістичним озброєнням по Одеській області кількість травмованих зросло до чотирьох осіб. Як уточнили в місцевій ОВА, серед них одна жінка та три чоловіка.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на 21 квітня по вулиці Львівській у Горохові на Волині в аварії загинули двоє людей, ще один чоловік нині у лікарні. Про це повідомила обласна поліція.

Головне