В авіакатастрофі загинув відомий актор Крістіан Олівер

В авіакатастрофі загинув відомий актор Крістіан Олівер

В авіакатастрофі на Карибах у четвер, 4 січня, загинув відомий голлівудський актор Крістіан Олівер. Також загинули його дві неповнолітні дочки - 10-річна Мадіка та 12-річна Анніка.

Про це повідомило видання Variety з посиланням на місцеву поліцію. На момент смерті актору було 51 рік.

На борту літака не було нікого, крім родини актора та пілота, який також загинув внаслідок авіатрощі.

Сім'я Олівера відпочивала на Карибських островах і вже була на шляху додому. Після того, як приватний літак піднявся у повітря, у пілота почалися проблеми з керуванням. Він по рації повідомив про несправності та повернення до аеропорту на Карибах. Це було останнім повідомленням з літака. Трохи пізніше літак різко впав в океан біля острова Сент-Вінсент. Місцеві рибалка та дайвер одразу відправились до місця аварії та повідомили екстрені служби про авіакатастрофу.

Зараз правоохоронці ведуть розслідування і встановлюють причину катастрофи. Тіла жертв трощі вже знайшли.

Крістіан Олівер був відомий своїми ролями у таких фільмах та серіалах, як "Геркулес", "Мушкетери", "Восьме чуття", "Операція "Валькірія", "Спіді-гонщик", "Поворот не туди" тощо.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, із життя пішов 82-річний американський актор Раян О'Ніл. Раніше лікарі діагностували в актора два онкозахворювання: хронічний лейкоз та рак простати. Відомо, що Раян був новінований на "Оскар" та "Золотий глобус" за головну роль у фільмі "Історія кохання".

Головне