В Авдіївці двоє чоловіків отримали поранення внаслідок чергового обстрілу (відео)

В Авдіївці двоє чоловіків отримали поранення внаслідок чергового обстрілу (відео)

В Авдіївці, що в Донецькій області, двоє чоловіків отримали поранення внаслідок чергового обстрілу з боку російських загарбників. Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі.

Як зазначається, ця атака сталась вчора, 13 листопада. Обидва чоловіки отримали осколкові поранення.

При цьому співробітники Національної поліції екстрено прибули та вивезли поранених за межі прифронтового міста. Звідти рятувальники перевантажили чоловіків до автомобіля швидкої та змогли транспортувати до лікарні.

У ДСНС також опублікували відео того, як відбулась евакуація поранених.

Нагадаємо, за минулий тиждень з Авдіївки, яку знищують російські окупанти, виїхали майже 100 осіб, розповів голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш. За його словами, все частіше жителі Авдіївки погоджуються на евакуацію, оскільки розуміють, що життя у місті більше немає.

Наразі у місті залишився лише один магазин, всі інші росіяни знищили. Окупанти навмисно б'ють по цивільному населенню в Авдіївці.

"Вони, коли є в них погодні умови і дають їм змогу, вони запускають "Орлани", дивляться на будівлі, бачать дим з труб буржуйок, і туди кидають КАБи. Звичайно, що воно складає дев'ятиповерхові будинки, завалює підвали", - розповів Барабаш.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Авдіївському напрямку армія рф втратила близько 4 тис. окупантів та має майже вдвічі більше поранених. Також  російські війська втратили на Авдіївському напрямку більше 400 одиниць техніки. 

Головне