В Алтайському краю розбився вертоліт Мі-8, шість людей загинули (відео)

В Алтайському краю розбився вертоліт Мі-8, шість людей загинули (відео)

В російській Республіці Алтай розбився вертоліт Мі-8. У результаті шестеро людей загинули і семеро постраждали.

Про це повідомляють росЗМІ.

За попередніми даними, літак спалахнув під час жорсткої посадки в Тюнгурі. Деякі медіа пишуть, що судно зачепилося при заході на посадку за дроти електропередач. На борту нібито знаходилася група туристів із 13 осіб.

Згодом з'явилося відео моменту падіння вертольота.

Нагадаємо, у російському Нижньому Новгороді у четвер, 29 червня, спалахнула сильна пожежа. Росіяни заявляють, що загоряння виникло на території заводу “Бальзам”.

Мешканці Нижнього Новгорода у соцмережах розповідають, що перед пожежею нібито чули звук вибуху. Після цього над російським містом з’явився величезний стовп чорного диму. Його помітно у різних районах.

Російська Держтрудінспекція повідомила, що пожежа спалахнула на території заводу з виробництва лакофарбових матеріалів “Бальзам”. Там займаються виробництвом хімічних товарів, у тому числі смоли, лаків, емалей, каніфолі.

Ймовірно, що на території заводу вибухнула цистерна, після того загорілися гаражні приміщення. Попередньо, постраждав водій вантажівки, у нього нібито серйозні опіки.

Також МНС росії заявляє, що відправило на місце інциденту 14 пожежних машин та півсотні пожежників. Водночас на місці працюють “швидкі”.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, масштабні лісові пожежі у Греції вже забрали життя трьох людей.

Головне