В аеропорту Амстердама людину затягнуло у двигун літака: деталі трагедії

В аеропорту Амстердама людину затягнуло у двигун літака: деталі трагедії

В аеропорту Схіпхол у місті Амстердам (Нідерланди) невідома особа потрапила в двигун літака Cityhopper Embraer E190 перед зльотом.

Про це пише The Sun.

Літак, на якому перебувало 104 пасажирів, мав відлетіти до Біллунда в Данії о 14:25. Свідки стверджують, що спочатку почули "пекельний шум", а потім побачили клуби диму, коли людину затягнуло в реактивний двигун. Працівник аеропорту заявив, що бачив, як особа стрибнула у двигун відразу після виконання екіпажем інструкцій з техніки безпеки. Наразі достовірно невідомо, чи була жертва пасажиром, членом екіпажу або кимось іншим на злітній смузі. Водночас видання Algemeen Dagblad повідомляє, що людина опинилася біля двигуна випадково.

Представник поліції зауважив, що поки що рано говорити, чи це був нещасний випадок, чи можливе самогубство. Місцеві ЗМІ також припускають, що постраждалою може бути співробітник, який допомагав у відправленні літака.

Амстердамський аеропорт Схіпхол є третім за розміром в Європі.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, суд ухвалив рішення щодо запобіжного заходу для колишнього начальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова - тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 140 мільйонів гривень.

Головне