Увечері росіяни завдали удару по Харкову: дев'ять осіб поранені

Увечері росіяни завдали удару по Харкову: дев'ять осіб поранені

Увечері у вівторок, 23 січня, російські окупаційні війська завдали удару по місту Харкову, було зафіксовано три влучання. Внаслідок цього щонайменше дев'ять осіб були поранені.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі. Як зазначається, удар був завданий по центральній частині Харкова.

Обстріл у Київському й Холодногірському районах призвів до пошкодження житлових будинків, крамниць та освітньої установи. При цьому було два осередки займання на загальній площі 15 кв.м.

Надзвичайники ДСНС евакуювали 16 осіб, серед яких було двоє дітей. Також екстрені служби обстежили усі розташовані поруч будівлі. Психологи Держслужби з надзвичайних ситуацій надавали підтримку місцевим мешканцям.

За попередньою інформацією, постраждало щонайменше дев'ятеро містян. Голова ОВА Олег Синєгубов повідомляв про щонайменше троє людей, стан яких медики оцінили як середній. Їх госпіталізували. Інші особи, які постраждалі, переважно мають гостру реакцію на стрес, їхній стан оцінюють як легкий. 

Загалом на місці обстрілу працювало шість одиниць техніки та 40 рятувальників особового складу ДСНС.

Як відомо, ворог бив по місту ракетами С-300 з території Бєлгородської області. Вибухи в Харкові лунали близько 22:00 23 січня.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, рятувальники виявили тіло ще однієї жертви на місці удару російських окупантів по багатоповерхівці. Восьмою жертвою російських загарбників після ранкового удару 23 січня стала восьмирічна дівчинка

Головне