Усика скоро мають відпустити, - Беленюк

Усика скоро мають відпустити, - Беленюк

Заступник голови комітету ВР з питань молоді і спорту Жан Беленюк надав оновлену інформацію щодо ситуації з Олександром Усиком у Кракові.

За його словами, ситуація, здається, нормалізується, і очікується, що Усика незабаром відпустять. Беленюк припускає, що детальнішу інформацію про інцидент надасть сам боксер.

"Наче все ок, скоро Саню повинні відпустити. Подробиці, думаю, він сам озвучить", - повідомив він.

Як відомо, відомий український боксер та чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик опинився в центрі уваги через інцидент, що стався у вівторок, 17 вересня, в аеропорту Краков. Про затримання спортсмена першим повідомив Жан Беленюк. Ситуація викликала значний резонанс, і невдовзі свій коментар щодо події надала також дружина Усика Катерина.

Нагадаємо, МЗС України негайно відреагувало на відео затримання Усика в аеропорту Кракова. Речник відомства висловив обурення поводженням з українським чемпіоном. За розпорядженням міністра Андрія Сибіги, генконсул України терміново прибув до аеропорту для з'ясування деталей. Міністр також особисто звернувся до польського колеги з вимогою негайного вирішення ситуації.

Як писав "Ми-Україна" раніше, австралійський боксер Джей Опетая, який володіє титулом чемпіона світу за версією IBF у першій важкій вазі (крузервейт), висловив бажання зустрітися в рингу з абсолютним чемпіоном світу Олександром Усиком.

Головне