Усик – Ф'юрі: де дивитись бій за абсолют в Україні, час трансляції та фаворити

Усик – Ф'юрі: де дивитись бій за абсолют в Україні, час трансляції та фаворити

Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик зустрінуться в суботу на поєдинку, який стане першим абсолютним чемпіоном у надважкій вазі з 1999 року.

В Україні зустріч Усика та Ф'юрі транслюватиме Megogo. На цій платформі бій буде доступний за передплатами "Легка", "Оптимальна", "Максимальна" та "Спорт". Трансляція також доступна в розділі "Спорт", на каналі Megogo Гонг і окремому каналі поєдинку.

Офіційним транслятором бою у всьому світі буде спортивний стрімінговий сервіс DAZN. В Україні також буде доступна трансляція на цій платформі як PPV (Pay-per-view).

Студія перед боєм стартує о 19:00, головний поєдинок шоу в Ер-Ріяді розпочнеться близько 0:30 за київським часом. 

Протистояння українця та британця стане історичним, адже вперше на кону поєдинку за звання беззаперечного чемпіона в елітній ваговій категорії стоятиме чотири пояси, які ще нікому не вдавалося зібрати в одних руках у цьому дивізіоні.

Востаннє у "королівському дивізіоні" за таке звання боксери билися у 1999 році, коли британець Леннокс Льюїс переміг американця Евандера Холіфілда.

Британський боксер Ф'юрі є чинним чемпіоном світу за версією WBC у надважкій вазі.

Українець Усик залишається непереможеним у своїй професійній кар'єрі і ще не був переможений після переходу з крузервейту, де він був абсолютним чемпіоном.

На перемогу українця дають 1,96, британця - 2,00, нічию - 15,00. Коефіцієнт на виграш Усика нокаутом - 6,00, Ф'юрі - 5,00. На перемогу українця за очками - 3,00, його суперника - 3,45. 

Ф'юрі сказав, що поважає досягнення Усика, але він прагне довести, що він найкращий у світі.

"Я найкращий. Я просто захищаю від нього свою "найкращість", - сказав він.

Тим часом Усик наполягав, що не звертатиме уваги на ігри розуму Ф'юрі.

"У мене все добре, я щасливий і я голодний. Мені байдуже, яким буде Тайсон цього тижня. Я готовий", - сказав він.

Як писали "Ми-України" раніше, португальський футболіст Кріштіану Роналду залишився на вершині рейтингу найбільш високооплачуваних спортсменів світу за версією Forbes. За рік він отримує 260 мільйонів доларів.

 

Головне