Ус вийшла у фінал Олімпіади-2024 у веслувальному слаломі на каное

Ус вийшла у фінал Олімпіади-2024 у веслувальному слаломі на каное

На Олімпійських іграх 2024 року українська спортсменка Вікторія Ус продемонструвала високу майстерність у веслувальному слаломі на каное. Під час півфінальних змагань вона впевнено подолала дистанцію за 114,26 секунди.

Цей вражаючий результат забезпечив Вікторії місце у фіналі престижного олімпійського турніру. Її виступ став яскравим прикладом майстерності та витривалості українських спортсменів на міжнародній арені.

Фінальні змагання з веслувального слалому на каное відбудуться сьогодні, 31 липня.

Старт заплановано на 18:25. Українські вболівальники з нетерпінням очікують на виступ Вікторії Ус, сподіваючись на її успіх та можливе здобуття олімпійської нагороди для України.

Нагадаємо, олімпійські ігри 2024 року в Парижі в самому розпалі, вже завойовано десятки медалей. І хоча Міжнародний олімпійський комітет не виплачує грошових винагород за медалі, багато країн встановили власні системи заохочення своїх спортсменів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна зберегла розмір призових винагород для олімпійців на попередньому рівні. За золоту медаль спортсмен отримає від держави 125 000 доларів, що більше ніж своїм атлетам пропонують США, ФРН, Австралія, Японія, Франція та Польща.

 

Головне