Уряд ухвалив рішення про "Національний кешбек": коли українці можуть отримати компенсацію

Уряд ухвалив рішення про

Виробники української продукції у суботу, 24 серпня, зможуть подати заявки на участь в програмі "Національний кешбек". Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомила заступниця Міністра економіки України Надія Бігун.

Відомо, що виробник зможе подати заявку на порталі "Дія". Єдина умова до виробників - товари мають вироблятися на території України. 

"Форми для подачі заявок для продавців товарів відкриються через кілька днів. Для них буде дві умови - робота на загальній системі оподаткування та забезпечення безготівкових платежів", - зазначила Бігун.

Зазначається, що споживачі зможуть доєднатися до програми з 2 вересня.

Нагадаємо, що світові ринки впали, коли інвестори вилучили трильйони доларів з ринків ризикованих, як вони вважають, активів. Фінансові світові ЗМІ рясніють заголовками із термінами "чорний понеділок", "ризик рецесії", "глобальний розпродаж" та "фінансова криза". Що спричинило різке падіння фондових ринків та чим воно загрожу.

Як писали “Ми-Україна” раніше, Національний банк України до кінця тижня планує фіналізувати рішення щодо обмеження p2p-переказів для фізичних осіб для боротьби із тіньовими схемами.

Головне