Уряд створив Стратегічну інвестиційну раду - Шмигаль

Уряд створив Стратегічну інвестиційну раду - Шмигаль

Уряд України створив Стратегічну інвестиційну раду для того, щоб розуміти, які результати розраховує отримати держава від вкладень. Про це повідомляє прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр зазначив, що Стратегічну інвестиційну раду створили, щоб розуміти, які результати розраховує отримати держава від вкладень.

"Ще одне рішення на порядку денному, яке стосується ефективності управління - це впорядкування сфери публічних інвестицій. Важливо чітко бачити скільки, куди та навіщо інвестує держава, і на які результати розраховує. Тому ми створюємо Стратегічну інвестиційну раду, дорадчий орган при уряді", - пояснив Денис Шмигаль.

За словами Шмигаля, завдання ради – сформувати єдиний проєктний портфель публічних інвестицій, посилити їхню ефективність, напрацювати пропозиції для вдосконалення законодавства.

Нагадаємо, апеляційний суд міста Києва залишив під вартою без права внесення застави на два місяці 50-річного п'яного чоловіка, який погрожував і кидався на поліцейських зі зброєю. Про це повідомила Національна поліція України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Трипільській ТЕС, яку масовано обстріляв ракетами ворог 11 квітня, ще не розібрано завали. Така ж  ситуація спостерігається і на Зміївській ТЕС - найбільшій електростанції у Харківській області, розповів техдиректор "Центренерго" Євгеній Гаркавий.

Головне