Уряд розширив перелік осіб, кому надаватимуть безвідсоткові кредити на сонячні станції

Уряд розширив перелік осіб, кому надаватимуть безвідсоткові кредити на сонячні станції

Уряд України ухвалив поправки до механізму державного фінансування громадян, які обладнують свої домогосподарства установками для виробництва електроенергії з відновлюваних джерел. Про це повідомили на сайті КМУ.

Попередньо державна компенсація відсотків обмежувалася одним кредитним договором та однією точкою обліку на особу. Тепер же ця підтримка поширюється і на близьких родичів власника домогосподарства.

До кола осіб, які можуть претендувати на компенсацію, входять найближчі родичі: батьки особи та її подружжя, чоловік або дружина, а також діти – як власні, так і подружжя, включаючи усиновлених. Ці особи визнаються членами сім'ї першого ступеня споріднення.

Нагадаємо, на Олімпіаді в Парижі представники України в греко-римській боротьбі Жан Беленюк і Парвіз Насібов успішно пробилися до півфінальної стадії змагань

Як писали "Ми-Україна" раніше, киянин під виглядом волонтера обманним шляхом заволодів майже 600 тисячами гривень, продаючи військовим неіснуюче спорядження. Поліція викрила шахрая та повідомила йому про підозру.

 

 

Головне