Уряд продовжив термін всіх чинних бронювань від мобілізації на 1 місяць

Уряд продовжив термін всіх чинних бронювань від мобілізації на 1 місяць

Уряд продовжив термін всіх чинних бронювань від мобілізації на 1 місяць. Про це повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук.

Рішення кабміну передбачає, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, які надані за постановою №76 і не закінчилися станом на 7 травня, автоматично продовжуються на один місяць.

Бронювання військовозобов'язаних працівників – це надання тимчасової відстрочки на період до шести місяців від мобілізації ключовим працівникам підприємства, компанії, установи чи організації, які є критично важливими для забезпечення їх стабільного функціонування. 

Нагадаємо, керівництво ЄС вирішило не передавати Україні 5 млрд євро прибутку, отриманого від заморожених російських активів у 2022 та 2023 роках. Про це повідомляє видання Politico.

Як писали "Ми-Україна" раніше, для відключень світла в Україні нині є дві головні причини - це обстріли та погода, розповів в ефірі "Ми-Україна" в.о. директора ДП "Гарантований покупець" Артем Некрасов.

Головне